Az érpataki Zsindelyes Cottage tágas rendezvénytermével, különleges gasztronómiájával és szálláslehetőségeivel ideális rendezvényhelyszín jeles családi alkalmak, céges rendezvények és csapatépítők alkalmára.

A Cottage rendezvényterme kimagasló felszereltséggel rendelkezik, benne minden fellelhető, amire egy színvonalas rendezvény levezényléséhez szükség lehet: a hangosítástól kezdve a vetítési lehetőségig.

A barátságos, természetközeli környezet különleges atmoszférát kölcsönöz a helynek, melynek köszönhetően esküvők alkalmával is előszeretettel választják az ifjú párok.

A Cottage munkatársai a különböző rendezvények teljeskörű szervezését vállalják, így mindig maximális odafigyeléssel és precizitással szervezett, rendezvényre számíthat a helyszínen.

A szálláslehetőségnek köszönhetően vendégeivel az ország bármely pontjából érkezhet, a rendezvény után kedves, barátságos szobákban szállhatnak meg a birtok területén.

Ha pedig több napot szeretnének eltölteni a békés Érpatakon, különböző programlehetőségekkel múlathatják az időt a birtokon, ahol kedvükre piknikezhetnek, vagy részt vehetnek a Zsindelyes pálinkatúráján. Illetve az autóval alig 30 percre található Nyíregyházán, vagy az azonos távra lévő Debrecenben is kirándulhatnak,

 

 

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-