A potencianövelés kérdése már az idők kezdete óta foglalkoztatja a férfiakat.

A merevedési zavarok alkalmi vagy állandósult jelleggel, de előbb, vagy utóbb minden férfinél felütik a fejüket. A gyógynövényi összetételű potencianövelő készítmények természetes módon segítik elő a férfi nemiszerv vérellátásának javulását, így segítik elő az együttléthez szükséges erekciót.

Az étrend-kiegészítő minősítésű készítmények előnye a gyógyszeres kezelésekkel szemben, hogy:

  • megvásárlásuk nem igényel orvosi vényt
  • pusztán gyógynövényi összetételük révén alkalmazásuk nem jár semmilyen károsító hatással, sem pedig kellemetlen mellékhatással
  • alkalmazásuk nem okoz függőséget
  • készítmények gyógynövényi hatóanyaga a potencia fokozása mellett számos egyéb területen gyakorol pozitív hatást a szervezetre

Az étrendkiegészítő potencianövelő készítmények között találhatók alkalmi- és kúraszerűen alkalmazandó készítmények. Az alkalmi potenciafokozók az alkalmi jelleggel jelentkező problémákat hivatottak orvosolni, alkalmazásuk alkalmi jelleggel javasolt. Míg a kúraszerű potencianövelők a rendszeresen fennálló merevedési nehézségeken javítanak, hatásuk kiteljesedéséhez rendszeres alkalmazásra van szükség. Mivel pedig nincs olyan vitamin, vagy gyógynövény mely kizárólag egyetlen területre gyakorolna pozitív hatást, így ezek a készítmények általános vitalizálóként működve javítják a fizikai és mentális erőnlétet.

A férfierőt fokozó étrendkiegészítők alkalmasak enyhébb merevedési zavarok kezelésére, de használatuk tünetmentesen is pozitív hatással lehet a szexuális teljesítményre.

Az OÉTI által jóváhagyott készítmények biztonságosan megvásárolhatók drogériákból, gyógyszertárakból, vagy akár különböző webáruházak termékíknálatából egyaránt.

Address

Our Address:

-

Telephone:

-

Email:

-

Web: