Kerékpárral a közlekedés nem csak környezetkímélő, de egészségedért is sokat tehetsz vele.

Mi van azonban, ha bár szívesen járnál kerékpárral, de nem szeretnél a nyeregben megizzadni és esetleg attól is tartasz, hogy menet közben annyira elfáradsz, hogy nem érsz oda célodhoz. Ekkor lehet ideális választás egy elektromos kerékpár.

Az elektromos kerékpároknak két típusa van: az ebikeok és a pedelec kerékpárok. Az ebike bringák teljes egészében elektromossággal működtetett biciklik. Működtetésükhöz nem kell manuális erőbefektetés. A pedelec kerékpárok ezzel szemben pusztán elektromos rásegítésű biciklik, melyekben az elektromos rendszer működéséhez manuális pedáltekerésre van szükség.

Kinek ajánlottak ezek a biciklik?

  • Azoknak, akik szívesen járnának biciklivel a munkába. Az elektromos és elektromos rásegítésű bringákon ülve garantáltan nem fog sem elfáradni, sem pedig megizzadni. Így bátran használhatja őket munkába járáshoz is.
  • Azoknak, akik számára fontos a környezettudatos közlekedés. A bicikliken ülve nem áraszt ki semmiféle káros anyagot. Így sokat tehetsz vele környezetedért.
  • Azoknak, akik nem szeretnek reggelente és munka után dugóban ülni. A biciklik és az elektromos kerékpár gyors és zökkenőmentes közlekedést tesznek lehetővé akár a zsúfolt városban is. Biciklin ülve nem érint téged a zsúfolt kocsisor, nem kell idegeskedve és türelmetlenül ülnöd a dugóban. Míg a kocsisok hosszú ismétlődő perceken át ülnek a dugóban, te addig gond nélkül tekerhetsz célod felé.

 

Ha te is szívesen tekernél egy stílusos elektromos bringán, látogass el webáruházunkba, vagy budapesti üzleteink egyikébe és újíts be egy menő járgányt! 😉

Address

Our Address:

1211 Budapest, Acélcső utca 18/B

GPS:

47.4313509, 19.0629857

Telephone:
Email:

-