3D falpanel az otthonodban: Új színt visz a mindennapokba, mivel segítségével egyszerűen és kényelmesen átalakítható egy lakás kinézete. Mi az, ami különlegessé teszi ezt az innovatív lakberendezési alternatívát? A modern, fiatalos és trendi stílustól kezdve a klasszikusig mindenféle 3D falpanel elérhető az eDecor kínálatában, így a döntésednek nem az elérhető választék, hanem a kreativitásod szab határt! A hazai dizájner-körökben igen kedvelt megoldásról most készítettünk egy összefoglaló írást, amelyből megtudhatod, milyen típusú 3D falpanelek léteznek és mik ennek a megoldásnak az előnyei:

 

3D falpanel: széles választék elérhető áron

 

Válassz a különféle anyagok és minták közül! Most megnézheted, milyen típusú 3D falpanelek léteznek, hogy ezután gyorsan ki tudd választani az igényeidnek leginkább megfelelőt.

 

Gem 3D falpanel:

 

A stílus és a szemkápráztató látvány izgalmas elegyét alkotják a Gem 3D falpanelek, amelyek kiválóan mutatnak egy modern lakásban, akár az ebédlőbe vagy a nappaliba teszed. Újdonság a piacon ez a magas minőségű, merev poliuretán 3D falpanel.Minőségi alapanyagból készült, beltéren is alkalmazható, ráadásul akár vízes, nedves helyiségekben is tudjuk használni.

 

MDF Falpanel

 

A fahatású mdf falpanel nem csak tetszetős, de hosszantartó dekorációs megoldást nyújt. Variációk egy témára: legyen szó akár egy étteremről, egy irodáról vagy épp a lakás legkisebb szobájáról, az MDF 3D falpanel bármilyen helységben alkalmazható. Mindez a számtalan gyártott mintának és formának köszönhető, így biztosan megtalálod azt, amire szükséged van. Ráadásul az MDF 3D falpanelek strapabíróak és ellenállnak a mindennapok viszontagságainak.

 

Pad falpanel

 

Ismerd meg a Pad falpaneleket: a látványos, poliuretánból készült 3D falpanelek kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek, ráadásul vízállóak, így még párás vagy épp zajos helyeken is ideálisak. Latex vagy akril festékkel festhető és nem igényel szakembert a felhelyezése!

 

3D bőr falpanel

 

Kiváló minőségű műbőr és nagy sűrűségű memóriahab alkotja a 3D bőr falpaneleket: az eredmény? Látványos kinézet és széleskörű használhatóság. Mivel a memóriahab miatt nincs szükség vastag hordozóanyagra, a 3D bőr falpanel kiválóan hajlítható és nem tartalmaz semmiféle ragasztóanyagot. Épp ezért kiváló választás egy nappali, hálószoba vagy akár egy szórakozóhely díszítésére is.

 

Farost 3D falpanel

 

Van egy falpanel, aminek tényleg nem számít, milyen kihívás elé állítod, bírni fogja. Ez nem mást, mint a farost 3D falpanel, amely igazán masszív, köszönhetően a speciális, 3 mm-es alapvastagságú felépítésének. Rendkívül kopásálló, így nagyobb forgalmú helységekben is okos döntés.

 

Mik a 3D falpanelek előnyei?

 

Óriási, szinte korlátlan választási lehetőség

 

Felfrissítenéd a lakásod stílusát? Válassz egy, az ízlésednek megfelelő 3D falpanelt és adj új kinézetet otthonod falának! Ráadásul az egyszerű rögzíthetőségnek köszönhetően a 3D falpanelek bárhol alkalmazhatók, akár kis- és nagyszobába vagy más helységbe szánod őket.

 

Gyors felrakás

 

Alig néhány óra és kész is van: nem lesz problémád a 3D falpanelek felrakásával, te magad is elvégezheted ezt a feladatot! A hozzá tartozó ragasztóval ugyanis gyorsan, szakember segítsége nélkül felrakhatod a falra a 3D falpanelt. Ez a megoldás tehát gyors és kevés kosszal jár, így sok más dekorációval szemben rövd idő alatt felszerelhető. Emellett a szomszédok rosszallásától sem kell tartani, hiszen fúrás-faragás helyett csendben a helyükre kerülnek az elemek.

 

Biztos rögzítés a falon

 

Ha már a felrakásnál járunk: gyakran felmerül, hogy hogyan illeszkednek a 3D falpanelek a falra és mennyire bízhatunk meg bennük. Jelentjük, teljesen! Ráadásul az a falpanelek ellenállnak az esetleges mozgásoknak (tehát például, ha metró megy a lakás alatt, az apró remegések sem okoznak gondot), így nem kell attól tartanod, hogy esetleg leesik és kárt okoz. Nyugodtan mondhatjuk, hogy egy 3D falpanel addig marad a helyén, amíg te le nem veszed.

 

Kiváló hang- és hőszigetelés

 

Fontos tudnod, hogy mindegyik 3D falpanel a mai elvárásoknak megfelelően kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokat tudhat magáénak: nem véletlen, hogy egyre többen 3D falpanellel oldják meg a hőszigetelést.

 

Biztonság, még forró helyzetekben is

 

Biztosan te is hallottál már olyan történeteket, hogy egy háziállat mekkora kárt okozott, pusztán figyelmetlenségből. A 3D falpanelek esetén nem kell attól tartanod, hogy egy óvatlan mozdulat óriási kárt okoz: ezek a termékek ugyanis nem gyúlékonyak, vagyis akár egy lámpa ledöntése, vagy más forró tárgy sem okoz kárt bennük. Ezeket a tervezők laboratóriumi körülmények között is ellenőrizték.

 

Ahogyan tehát látható, a falpanelek nemcsak stílusosak és széles választékban érhetők el, de kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően egy modern lakás látványos részei is lehetnek.

Partnerünk, az eDecor kínálata, kizárólagosan a legjobb minőségű falpaneleket árulja, ráadásul számos értékes útmutatóval találkozhattok az oldalukon.